Yá tamos en febreru… Va haber que ponese a faer 𝘧𝘳𝘪𝘹𝘶𝘦𝘭𝘰𝘴, 𝘧𝘢𝘺𝘶𝘦𝘭𝘰𝘴, 𝘤𝘦𝘳𝘦𝘪𝘹𝘰𝘭𝘰𝘴, 𝘧𝘦𝘪𝘹𝘰𝘭𝘰𝘴… ¿non? Que dempués se nos echa enriba’l 𝘢𝘯𝘵𝘳𝘰𝘹𝘶, 𝘢𝘯𝘵𝘳𝘰𝘪𝘥𝘰, 𝘢𝘯𝘵𝘳𝘰𝘪𝘳𝘰 y píllanos ensin tar entrenaos. La receta ye senciella tocantes a los ingredientes. Busca n’Alimentos del Paraísu los meyores güevos, lleche y farina y a practicar, qu’hai que tener muncha práctica por que queden bien finos.
- PD: Alcuérdate de rellenalos con Miel d’Asturies IGP, crema d’ablanes o inclusive fruta… ¡Una tradición que nunca pasa de moda!