Apriende a tentar colos sabores del Paraísu. Nun hai mayor prestu qu’un bon yantar nel Paraísu con alimentos d’orixe, calidá y producción certificada. Porque’l nuesu yantar va más allá de la ingesta: aúna la tradición granible, la innovación na cocina y el prestar de la degustación.
El seminariu gastronómicu Asturies, benditu yantar pretende dar a conocer les propiedaes y característiques de selectos productos asturianos, así como’l so elaboración y aplicaciones na cocina, por aciu una esperiencia didáctica y interactiva para los profesionales de la gastronomía.
El desenvolvimientu del seminariu impulsáu por Alimentos del Paraísu xirará en redol a los Conseyos Reguladores del Corredor del Narcea, qu’escurre polos conceyos asturianos de Cangas, Salas, Balmonte, Tinéu y Degaña.
///
-
DOP Vino de Cangas
-
DOP Afuega’l Pitu
-
IGP Chosco de Tineo
-
IGP Faba de Asturias