Publicado en Alimentos

Seminariu gastronómicu: «Asturies, benditu yantar»

/

Apriende a tentar colos sabores del Paraísu. Nun hai mayor prestu qu’un bon yantar nel Paraísu con alimentos d’orixe, calidá y producción certificada. Porque’l nuesu yantar va más allá de la ingesta: aúna la tradición granible, la innovación na cocina y el prestar de la degustación.

El seminariu gastronómicu Asturies, benditu yantar pretende dar a conocer les propiedaes y característiques de selectos productos asturianos, así como’l so elaboración y aplicaciones na cocina, por aciu una esperiencia didáctica y interactiva para los profesionales de la gastronomía.

El desenvolvimientu del seminariu impulsáu por Alimentos del Paraísu xirará en redol a los Conseyos Reguladores del Corredor del Narcea, qu’escurre polos conceyos asturianos de Cangas, Salas, Balmonte, Tinéu y Degaña.

///

  • DOP Vino de Cangas

  • DOP Afuega’l Pitu

  • IGP Chosco de Tineo

  • IGP Faba de Asturias

Autor:

Maestra de Llingua Asturiana Colexu Carmen Ruiz-Tilve - Uviéu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *