Publicado en Festival gastronómicu

Felechosa celebra les sos tradicionales Xornáes Gastronómiques de la Matanza

XXVIII XORNAES GASTRONÓMIQUES DE LA MATANZA

Del 4 al 8 d’avientu 2021

Menú

  • 1º Pote asturianu con compangu caseru (chorizu, morciella, costiella y llacón).
  • 2º Picadiellu y llombu adobáu caseru.
  • Postre: panchón.
  • Inclúi: agua de Cueves, vieno tintu, café de pota y clin d’oruxu d’arándanos de L’Ayerán.
  • Preciu: 25 €
  • Restoranes participantes: Hotel Restorán De Torres / Hotel Restorán Casa’l Rápidu / Hotel Restorán El Parador / Hotel Restorán Peña Pandos / Restorán El Molín d’Eloy.

 

 

Autor:

Maestra de Llingua Asturiana Colexu Carmen Ruiz-Tilve - Uviéu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *