Publicado en Alimentos

Edición especial asturiana

Llevanta y vamos de folixa! Que vamos a entamala! El nuesu homenaxe a una patria prima-hermana, una edición pa celebrar hasta quedar “mayáu”.

UNA ESPERIENCIA QUE TE VA DEXAR FARTUCU

Dicen que gallegos y asturianos somos primos hermanos, y tamos equí pa demostralo.

Porque fiximos esta esperiencia ¡que sorteamos!, onde hermanamos la gastronomía asturiano colo gallego, facemos preba de les nueses meyores cerveces y un cursu de tiraxe de cañes. Y too ello hasta quedar fartucu.

Puxa Asturies!

Hai poques coses que resistan tanto como los típicos horros asturianos, en pie dende va cientos d’años cumpliendo la so función. Güei faen parte de la cultura y paisaxe asturianos, por eso quiximos que faigan parte del nuesu particular homenaxe a la tierra hermana.

Al rodiu d’una madreña

Nel día d’Asturies, vamos de folixa. Nel campu, na ciudá o auquiera, pero esti añu camudemos la sidra por cerveza!

Autor:

Maestra de Llingua Asturiana Colexu Carmen Ruiz-Tilve - Uviéu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *