Publicado en Tresportes

La caravana anfibia que te dexa viaxar per carretera y salear en mar abiertu

La startup turca SealVans ufierta dos modelos d’un vehículu versátil y bien prácticu. Ufierta una caravana anfibia para viaxar per carretera y salear pel mar.

Viaxar n’una caravana que pueda convertise nun barcu para salear a mar abiertu ye’l suañu que munches families querdríen faer realidá mientres les vacaciones esti mesmu branu. Anque la idea d’un vehículu anfibiu puede sonar futurista, el mercáu ufierta la posibilidá d’esfrutar d’un remolque que cumpla les funciones de navegabilidad que se-y esixe a toa embarcación.

SealVans llanzó dos innovadores modelos de caravanes anfibies que combinen les característiques d’un barcu y un remolque tradicional. Dempués de crear con ésitu una serie de prototipos l’añu pasáu, la compañía punxo a la vienta les sos versiones de caravanes nel mercáu européu.

Trátase de dos modelos de 4,20 m y 7,50 m de llargor, respectivamente, que tán llamaos a dar respuesta a les families aventureres que deseyen esquizar tantu los caminos de tierra como’l mar ensin la molestia que supon camudar ente distintes maneres de tresporte.

Autor:

Maestra de Llingua Asturiana Colexu Carmen Ruiz-Tilve - Uviéu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *