Canal Prestosu inaugura su sección de cocina.
- Fonte noticia: Fundación C. R.
- Produz: Distrito Federal Media
Va unos díes anunciámoste la nacencia de la Canal Prestosu con un vídeu sobro cómo ellaborar trampes pa l’aviespa velutina. Na nuesa segunda entrega, traémoste daqué prestosu, pero prestosu de verdá: inauguramos la nuesa sección de cocina con una sabrosísima receta de pastes de té.
Susana, del blogue Piruletas de Xamón, acompáñanos en Canal Prestosu con una receta de pastes de té, les reines del universu galleta. Asina que, cual británicu a les 5 p.m., vamos tomar nota de los ingredientes y l’ellaboración pa ponenos manos a la masa y preparar una rica merienda.
Esperamos que te guste la nuesa receta de la Canal Prestosu. Cuando tengas les pastes de té apoderaes, tamién puedes echar una güeyada a otres recetes duces de Susana: bizcuechu integral de yogur y casadielles. ¡Qu’aproveche!