Publicado en Alimentos, Gastronomía, Xornaes

XIV Bocados/taragaños del Cófrade

🗓️ Del 22 al 31 de marzu
👉Ven a esfrutar de los taragaños típicos de Selmana Santa y de los menúes creaos para la ocasión nos establecimientos hosteleros uvieinos.

Son ellaboraciones de mini cocina (pinchu o mini tapa) que tienen de tar ellaboraos con ingredientes propios de la Cuaresma, tando prohibíos los productos del gochu, caza, tenral y polo xeneral les carnes y los sos derivaos (embutíos, patés, etc…).
En dellos establecimientos tamién se va sirvir el Menú del Cofrade en que la so composición, al igual que los Taragaños, tienen de figurar namá ingredientes propios de la Cuaresma.

Autor:

Maestra de Llingua Asturiana Colexu Carmen Ruiz-Tilve - Uviéu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *